Ellika Solo Rafael och Beches Brew BIG – release/konsert 11/9

Posted 2013-09-05

ce26_ce27_410px

Höstens stora skivsläpp från Country & Eastern! Den underbara gruppen Ellika Frisell, Solo Sissokho och Rafael Sida har gjort albumet NOW som firas med konsert på MOSEBACKE i Stockholm onsdag 11 september kl 20. “Låtarna – från Bingsjö, Guinea, Mexiko – befinner sig ständigt i skarven och sätter fingret på dunkla samband. Det enda som betyder något är att det finns ett sammanhang och en publik som är villig att lyssna och dansa.” – Aftonbladet

Samtidigt med NOW släpper vi Beches Brew BIG, inspelad live för precis ett år sedan av Sigge Krantz. Nu är vi nio: Livet Nord, Jonas Knutsson, Thomas Gustafsson, Sir Thomas Jäderlund, Mats Öberg, Göran Klinghagen, Max Schultz, Stefan Bellnäs och Bengt Berger. Recensionerna har också här börjat strömma in: “Det här är en sprudlande platta på alla vis. En virvelvind av musik som kan framkalla eld, bota sjukdomar och smälta stenar.” – Aftonbladet (Mikael Strömberg igen!)

Förutom en härlig konsert finns de nya skivorna att köpa för ett löjligt lågt pris. Vi ses väl på Mosebacke vid åttatiden?